WIJ ZIJN VERHUISD! NIEUW ADRES:                                        BAGATTENSTRAAT 5 IPV BAGATTENSTRAAT 175, GENT.         

Van harte welkom bij Den Tumi!

Voor piercings heeft u geen afspraak nodig. Voor een laser info/intake gesprek heeft u ook geen afspraak nodig. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Sinds 1994 kan je bij ons terecht om je lichaam te laten verfraaien.

Heb je spijt van jouw tattoo, if you wanna ‘rethink the ink’, dan hebben wij de oplossing voor jou. We laseren de tattoo weg met de nieuwste en beste technieken op de markt. Je kan vrijblijvend langskomen voor een intake gesprek, uiteraard werken we momenteel enkel op afspraak.

Je kan steeds vrijblijvend ons groot aanbod piercingjuwelen komen bekijken.  Den Tumi is geen donkere, obscure studio, maar licht, open en modern. Iedereen is welkom! Kom gerust eens piepen in de shop en je ziet meteen wat we je te bieden hebben!

Als piercingshop zijn we, sinds 2006 onderhevig aan het koninklijk besluit betreffende de reglementering van tatoeages en piercings. Hygiëne en veiligheid primeren. Elke shop heeft een vergunning/certificaat nodig van de FOD Volksgezondheid. Je kan dit certificaat enkel behalen na talloze inspecties van volksgezondheid en na het slagen voor het examen. Ons certificaat is te bezichtigen in onze studio. Laat u enkel behandelen in een zaak met een certificaat/vergunning!

Nieuw!

Wenst u iemand een plezier te doen met een piercing of het laseren van een tattoo?

Koop nu online een cadeaubon voor Den Tumi/Laser Clinic Gent